Bestill time med SMS

Send til 2097:

RINGVE fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

RINGVE 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Viktig informasjon om Koronaviruset

Avbestille time, eller endre timeavtale

Du kan avbestille inntil 24 timer før oppsatt time uten å bli belastet egenandel. Ved senere avbestilling eller uteblivelse fra time, må du betale egenandel på 250,- kr. Dette gjelder selv om du har frikort.

Nye pasienter

Nye pasienter som trenger medisiner/resepter må på time første gang for å få utskrevet disse. 

Journal: Oversendelse av journal går ikke automatisk. Du må selv sørge for å få flyttet journalen fra ditt forrige fastlegekontor til oss.

Hvordan bestille resepter på faste medisiner?

På grunn av stor pågang på telefonen, anbefaler vi at du bestiller resepter på faste medisiner via internett eller sms. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 2 dager å få oversendt en resept.

A og B preparater: dette er medisiner som er vanedannende, og som skal brukes så lite som mulig. Hovedregelen er at man må ha time for bestilling av slikte resepter.

 

Attester og korttidssykemeldinger

Hovedregelen er at man skal ha legetime ved behov for sykemelding. Legen er forpliktet til personlig å vurdere din arbeidsevne. Sykemeldinger kan ikke tilbakedateres, med mindre vi kan dokumentere at du har vært i kontakt med oss. Det er derfor viktig at du formidler til våre medarbeidere at du trenger en sykemelding slik at de får det journalført.

Du kan også få utskrevet attester her: førerkortattest, helbredsattest, attest for petroleumsvirksomhet med flere. Slike dekkes ikke av folketrygden. Informasjon om priser fås på legekontoret. 

Helsekontroller

Vi utfører helsekontroller/helsesjekker. Hva en helsesjekk innebærer vil variere fra person til person ut fra en totalvurdering. Kontroll av blodtrykk, syn og hørsel, samt måling av kolesterol og andre blodprøver kan inngå i en helsekontroll.